verificare instalatii electrice

Verificarea instalatiilor electrice reprezinta garantia ca acestea din urma functioneaza in cele mai bune conditii. Procedeul este esential a fi realizat dupa montarea si punerea in functiune a instalatiilor, atunci cand acestea din urma sufera anumite modificari sau lucrari de reparatii, dar si in timpul perioadei de exploatare. Este practic singura modalitate prin care pot fi prevenite eventualele accidente sau producerea unor evenimente tragice.

shutterstock_65840002

Prin efectuarea anumitor teste, cu ajutorul echipamentelor si dispozitivelor specifice, sunt verificati parametrii de functionare ai instalatiilor electrice, si daca acestia se incadreaza in limitele normale. Sunt descoperite eventualele probleme sau defectiuni, care ulterior sunt remediate.

Din cadrul gamei variate de servicii oferite de catre Elis Electro nu lipsesc cele de verificare a instalatiilor electrice. Compania dispune de electriceni autorizati ANRE, cu experienta in domeniu, care efectueaza operatiunile de verificare in conformitate cu normele aflate in vigoare. Serviciile de acest gen sunt adresate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.