retele electrice de medie tensiune aeriene subterane

Retelele electrice de medie tensiune, aeriene si subterane deopotriva, sunt utilizate in scopul alimentarii cu energie a motoarelor electrice cu puteri mari, precum si pentru distributia industriala si urbana a acesteia. Valoarea tensiunii nominale difera in functie de tipul retelelor, astfel, in cazul celor aeriene (LEA) este cuprinsa intre 6-10 kV, in timp ce pentru retelele subterane (LES), ajunge la 20kV.

electrician1

Executia retelelor electrice, fie acestea de joasa, medie, respectiv inalta tensiune, poate fi realizata doar de catre persoane juridice autorizate, care dispun de resursele necesare efectuarii acestor tipuri de lucrari in deplina siguranta.

Printre societatile de top din tara noastra care isi desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor si retelelor electrice se numara si compania Elis Electro. Aceasta ofera tuturor celor interesati servicii profesionale de proiectare si executie a retelelor electrice de medie tensiune, atat aeriene, cat si subterane, lucrari realizate la cele mai inalte standarde de calitate. Elis Electro detine autorizatie pentru executarea lucrarilor de tip “B” si “C2A” in cadrul acestui sector de activitate.