masuratori prize de pamant

Efectuam masuratori pentru prize de pamant (de impamantare), cu echipamente specifice, de ultima generatie, operatiunea propriu-zisa fiind realizata de personal special instruit in domeniu. Echipa Elis Electro raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite in acest sens, realizand masuratori atat pentru prizele de pamant operationale, cat si pentru cele cu rol de protectie impotriva trasnetului, naturale si artificiale deopotriva.

shutterstock_153114923

Practic, prin intermediul unui astfel de procedeu, se urmareste stabilirea rezistentei de dispersie specifica prizelor de pamant, si in ce masura acestea pot proteja eficient impotriva electrocutarii. Masuratorile sunt efectuate inainte de punerea in functiune a prizelor de impamantare, in momentul in care asupra acestora sunt realizate operatiuni de reparatii, dar si in timpul exploatarii, la intervale periodice de timp, lucru impus de catre lege.

Elis Electro va asigura servicii profesionale de executie a masuratorilor, cu obtinerea de rezultate precise, indiferent de conditiile terenului in care sunt instalate prizele de pamant.