buletin de verificare paratrasnet

Buletinul de verificare pentru paratrasnet atesta siguranta in functionare a instalatiei de protectie impotriva trasnetului, cu alte cuvinte, garantia ca imobilul in cauza este protejat eficient impotriva acestor fenomene.

shutterstock_134331188

Buletinele mentionate sunt emise in urma efectuarii operatiunii de verificare, denumita corect verificare PRAM. Prin intermediul acesteia, se urmareste depistarea eventualelor defectiuni sau orice alta abatere care ar putea duce la probleme in functionarea instalatiei. O functionare defectuoasa echivaleaza cu o protectie de aceeasi natura, de aceea este esentiala efectuarea verificarilor PRAM pentru prevenirea incendiilor, si implicit punerea in pericol de vieti omenesti si bunuri materiale. De asemenea, aceste verificari sunt impuse si de catre lege.

Astfel de servicii sunt asigurate si de catre Elis Electro, companie ce activeaza in domeniu inca de la infiintare, in anul 1998. Societatea detine autorizatie ANRE si implicit capacitatea de a emite buletine de verificare valabile, in concordanta cu normele aflate in vigoare. Recunoasterea pe piata de specialitate din Romania reprezinta garantia faptului ca serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate.