Bransamente electrice trifazice

Executia de bransamente electrice trifazice este necesara atunci cand in cadrul imobilului ce urmeaza a fi racordat la reteaua electrica de distributie, vor fi folosite mai multe aparate si echipamente consumatoare de curent electric. Existenta si implicit utilizarea concomitenta a acestora va solicita din plin reteaua electrica, tocmai de aceea se impune realizarea unui bransament de tip trifazic, pentru ca instalatia sa faca fata, sa fie evitate scurtcircuitele, pe scurt, totul sa mearga ca la carte.

electrician3

Avand in vedere natura instalatiei si pericolele la care sunt supusi consumatorii daca aceasta din urma nu este realizata corect, in momentul in care decideti sa va racordati locuinta sau orice alta constructie la reteaua publica electrica, este recomandat sa apelati la o firma specializata si autorizata in domeniu.

Prezenta inca din anul 1998 in acest domeniu de activitate, si autorizata de catre ANRE si alte organe abilitate, Elis Electro executa bransamente electrice trifazice respectand intocmai legile aflate in vigoare cu privire la siguranta instalatiilor si alte aspecte.